Cunoaște-i pe BOOSTERI

BOOST este fondată și condusă de Daniel & Ruben. Suntem doi olandezi, cu soții și copii olandezi, care trăiesc și lucrează în România cu o misiune: „Să ajungem la grupuri de oameni marginalizați și vulnerabili”. Amândoi am fondat și conducem diferite organizații de caritate și întreprinderi sociale, făcând o schimbare în societatea românească. De ani de zile construim site-uri web și comunicăm digital. Pasiunea, abilitățile și experiența noastră se reunesc în BOOST. Credem că BOOST va aduce un BOOST în diferența pe care o facem prin munca noastră. Integritatea, standardele înalte, munca intensă și serviciile de calitate sunt normalul pentru noi. Trăim pentru a o demonstra. Lucrăm pentru a aduce un BOOST afacerii tale.
Asta suntem noi, vi împreună cu noi?

LASĂ-NE TE SUNĂMCONTACTEAZĂ-NE

SOCIAL BOOST

Organizațiile noastre caritabile și întreprinderile sociale fac parte din BOOST. Află mai multe despre organizațiile care se adresează celor săraci și nevoiași.

Coming Home

Human Impact

Roman Works

Ai un ONG?

Acceptăm provocări de a colabora cu inițiative sociale și organizații caritabile. Deja stimulăm organizațiile caritabile prin implementarea procesului de donație online. Putem oricând să discutăm pentru a vedea ce putem face pentru tine! Dă-ne de știre că ești acolo și vom lua legătura cu tine

De ce este important acest impact social pentru noi?

Suntem creștini și credem în Dumnezeu așa cum El este revelat în Biblie. BOOST este compania Sa, noi o administrăm. Prin BOOST răspundem chemării Sale de a răspândi VESTEA BUNÁ și de a lucra în Împărăția Sa în România.

Misionari

Ruben locuiește în România din 2014. La BOOST el este mintea creatoare. Cu experiența sa de misionar, el cunoaște luptele ONG-urilor. De aceea, încearcă mereu să ajute organizațiile care au nevoie de un BOOST.

Daniël locuiește din 2008 în România. A început diferite organizații de caritate și afaceri sociale. La BOOST este expert în afaceri și marketing. Ca antreprenor, el are întotdeauna idei noi de a dezvolta afaceri și de a promova organizații de caritate. Gândirea ”înafara cutiei” și inovatoare sunt modalitățile prin care vă va oferi un BOOST!

INTERESAT? LASĂ-NE SĂ TE SUNĂM!

Testează-ne! Lasă-ți numele și numărul de telefon și te vom suna!